GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE NUTRİSYON EĞİTİMİ VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 27/04/2018

NUTRİSYON EĞİTİMİ VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde çalışan birim sorumluları, servis çalışanları ve hekimlere Anestezi Uzmanı Uz. Dr. Nezih Salgıncı tarafından “Nutrisyon eğitimi ”verildi. Eğitimde; hastaların beslenmesinin önemi,  yetersiz beslenen hastalarda Enteral Beslenmenin tercih edilmesi noktasında izlenecek yollar anlatıldı. Enteral Beslenme Destek Hizmetinden bahseden Uz.  Dr. Nezih Salgıncı ayrıca Enteral beslenme ile ilgili temel kavramlar, beslenme yolları, beslenmede ki bölge seçimi, beslenme yöntemleri ve tüplü beslenmede ki başlangıç ve arttırma hızları hakkında eğitim verdi.