İDARİ MALİ İŞLERE BAĞLI BİRİM SORUMLULARIYLA GENEL İŞLEYİŞ TOPLANTISI YAPILDI
19 Eylül 2023

İDARİ MALİ İŞLERE BAĞLI BİRİM SORUMLULARIYLA GENEL İŞLEYİŞ TOPLANTISI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürlüğüne bağlı çalışan birimlerle genel işleyiş ve karşılaşılan sorunlar hakkında toplantı yapıldı. Toplantıya İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Uğur Erten, birim sorumluları ve çalışanları katıldı. Toplantıda; Tasarruf tedbirleri, kurumsal e-posta adreslerinin aktif kullanılması, bilgi güvenliği ve yapılması gereken çalışmalar görüşüldü. Toplantı sonucunda hastanenin kalite ve verimlilik standartlarını arttırarak israfı önlemek için gerekli planlamalar yapıldı.

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar; “Hastanemiz de tasarruf tedbirlerini uygulayarak,  gelirini arttırıcı her çalışmaya ciddiyetle yaklaşıyoruz. Herkese çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.”, dedi.

• 09.19.2023 idari mali işler toplantısı (9).jpeg
  • 09.19.2023 idari mali işler toplantısı (5).jpeg