GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNDE TASARRUF TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
14 Eylül 2023

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNDE TASARRUF TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Başhekim Uzm. Dr. Sertan Acar başkanlığında  “Hastane Tasarruf Komitesi” toplandı. Toplantıda 2022 ve 2023 yılı gelir dağılımı incelendi. Kurum da tasarruf edilebilecek önlemler değerlendirildi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, hastanede israfa son vermek, kamu kaynaklarının daha verimli kullanılması, maliyetlerin ve harcamaların azaltılması için dikkat çeken bir toplantı gerçekleştirdi.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar, kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanılmasına yönelik hastanede uygulanması düşünülen tedbirleri, satın alma süreçlerinin sağlıklı yürütülmesi ve buna göre istem yapılması, personele yönelik cihaz kullanımı ile ilgili bilgilendirme yapılmasına yönelik yapılacakları müzakere etti. Hastanede sağlık hizmeti verilen birimlerin çalışanlarının katkı ve önerileri dinlendi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi olarak, bugüne kadar sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde mali kaynakları verimli şekilde kullanmaya özen gösterdiklerini belirten Başhekim Acar, bundan sonraki süreçte de kamu Tasarruf Tedbirleri doğrultusunda hastanemize yönelik yapabileceğimiz tedbirleri değerlendirerek çalışmalar yapmaya devam edeceklerini ifade etti. Acar, “Hastanemizde sağlık hizmetinin geliştirilmesine yönelik yapılan çalışmalar ile bundan sonraki süreçlerde yapılacak planlamaları uygulayarak, Hasta ve çalışan memnuniyetinin en yüksek derecelere getirilmesi için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Bu çalışmalara katkı sunan hastane idari yönetimine ve çalışanlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

• 09.14.2023 tasarruf tedbileri toplantısı (9).jpeg
  • 09.14.2023 tasarruf tedbileri toplantısı (8).jpeg