HALIDERE TRSM DANIŞANLARINA YUVACIK’TA PİKNİK ORGANİZASYONU YAPILDI
16 Haziran 2023

HALIDERE TRSM DANIŞANLARINA YUVACIK’TA PİKNİK ORGANİZASYONU YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde sosyal ve kültürel faaliyetler devam ediyor. Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezi danışanlarını motive etmek için Yuvacık Mesire alanında piknik organizasyonu düzenlendi.

Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Doktoru Uzm. Dr. Ayşe Horaz; Yuvacık Mesire alanında düzenlediğimiz piknik ile Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezine kayıtlı danışanlarımız keyifli vakit geçirme fırsatı yakaladılar. Bu Piknik kapsamında danışanlarımızın psikososyal becerilerinin gelişimine katkı sağlanmasının yanında çevre farkındalığının arttırılması ve grup içi iletişim becerilerinin geliştirilmesi hedeflendi. Doğa harikası tabiatta çok güzel ve keyifli vakit geçirdik”, dedi.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Sertan Acar; “Personellerimizle birlikte yürüttüğümüz saha gezilerinin amacı ruhsal hasta olan bireylere tek tek ulaşarak merkezde kayıt altına alabilmek, düzenli takip, tedavi ve rehabilitasyonlarını sağlayarak topluma kazandırmaktır”, dedi. “Ayrıca bu tür organizasyonlar düzenleyerek danışanlarımızın motivasyonunu arttıran başta Psikiyatri Uzmanımız Dr. Ayşe Hanıma, Psikologlar Ünzile Topçu, İrem Solak Hemşire, Güler Büyükatalay, Personellerimiz; Emine İtmiş, Abdullah Taşdemir, Olcay Köseoğlu ve İlhan Ömür’e teşekkür ederim”, dedi.

• 06.16.2023 halıdere TRSM nin piknik haberi (7).jpeg
  • 06.16.2023 halıdere TRSM nin piknik haberi (6).jpeg