GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ’NDE YILIN SON BİNA TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Güncelleme Tarihi: 31/12/2020

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ’NDE YILIN SON BİNA TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yapmış olduğu sağlık sunumu ile vatandaşlara kaliteli bir hizmet veren Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, hastanedeki sorunları çözüme kavuşturuyor. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Hastane Başhekimi Uz. .Dr. Sertan Acar’ın katılımı ile yılın son bina değerlendirmesi gerçekleşti. Ayrıca Hastane Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Tuncay İnce, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Özdemir, İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Uğur Erten, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Filiz Karaosmanoğlu, Kalite Biriminden Gamze Metin, Acil Durum Afet sorumlusu Murat Saraç, Enfeksiyon Hemşiresi Emek Çelebi ile İş güvenliği Sorumlusu Ummahan Orhan’da değerlendirme de hazır bulundu.

Hastane acil servisi, poliklinikler ve servis katlarında vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla gerçekleşen değerlendirmede Kalite ve Verimlilik kriterleri gözden geçirildi. Daha sonra hasta ve hasta yakınları ile görüşmeler gerçekleştiren hastane idarecileri işleyiş ve aksaklıklarla ilgili gerekli kritikleri yaptıktan sonra bina değerlendirilmesini tamamladı.

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar gerçekleşen bina turu hakkında; “amacımız kurumumuzda tesis güvenliğini sağlayarak kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır,” dedi.