BAŞHEKİM YENİ HASTANE İNŞAATINDA İNCELEMELER DE BULUNDU

Güncelleme Tarihi: 06/07/2020

BAŞHEKİM YENİ HASTANE İNŞAATINDA İNCELEMELER DE BULUNDU

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Hastane Yöneticileri Değirmendere’de yapımı devam eden 250 yataklı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yeni bina inşaatında incelemelerde bulundular.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Hastane Yöneticileri hastane inşaat alanında yapılan binayı gezip, inşaatın seviyesi ve çalışmalar hakkında yüklenici firma mühendislerinden bilgi alarak fikir alışverişinde bulunuldu.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinin yeni binasının tamamlanmasıyla başta Gölcük ilçemiz olmak üzere bu bölgemizde bulunan vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti verme fırsatı yakalanmış olacaktır.

#SağlıklıKalKocaeli