CORONOVİRÜS ÖNLEMLERİ HAKKINDA DOKTORLARLA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 20/03/2020

CORONOVİRÜS ÖNLEMLERİ HAKKINDA DOKTORLARLA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Dünyada pandemiye yol açan ve ülkemizde de görülen Covid 19 salgınına karşı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından çok sıkı tedbirler alınmış ve alınmaya devam etmektedir.Yapılan hazırlıklar çerçevesinde Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında tüm uzman hekimlerle toplantı yapılarak pandemiye karşı uzman hekimlerle acil eylem planı anlatıldı.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Pehlevan; “salgının yayılmasını engellemek ve olası vakaların ortaya çıkması halinde vatandaşlarımızın minimum düzeyde etkilenmesini sağlamak amacıyla gerekli tüm tedbirlerin alındığını,” belirtti.