GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Güncelleme Tarihi: 18/03/2020

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında karşı alınan tedbirler sürüyor. Bu kapsamda hasta bekleme alanları, poliklinikler, koridorlar, merdivenler, asansörler, dış alanlar vb. tüm bölümler Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Hastane Yönetimi tarafında yapılan açıklamada " Tüm dünyada salgın oluşturan korona virüsten korunma tedbirleri kapsamında hastanemizde de büyük bir özenle dezenfeksiyon çalışmaları yapılmakta ve bunlara ilaveten tedbirler de alınmaktadır. Sağlık bakanlığımızın belirlediği kurallara halkımızın azami özen göstermesi önemle rica olunur, ” ifadeleri kullanıldı.Desteklerinden dolayı Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Belediye ekiplerine de teşekkür ederiz, dendi.