YENİ ACİL TIP UZMANI DR. ONUR DEMİR HASTA KABULUNE BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 17/03/2020

YENİ ACİL TIP UZMANI DR. ONUR DEMİR HASTA KABULUNE BAŞLADI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi gücüne güç katıyor. Acil Tıp Uzmanı Dr. Onur Demir Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. Doktor Demir’in göreve başlamasıyla beraber Acil Tıp Uzman doktor sayısı 2’ye yükseldi.

1984 İzmit doğumlu olan Uz. Dr. Onur Demir İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli’nde tamamladı. 2009 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Mezuniyetten sonra Kocaeli Devlet Hastanesinde mecburi hizmetini tamamladı. 2017 yılında Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesinden Acil Tıp uzmanlığını aldı. Uzmanlığını aldıktan sonra İstanbul Gaziosmanpaşa ve Taksim Eğitim Araştırma Hastanelerinde çalışan Uz. Dr. Onur Demir kurum içi atamayla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine atanıp hasta kabulüne başladı. Evli ve 2 çocuk babası Uz. Dr. Onur Demir’e görevinde başarılar diliyoruz.