GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE ENFEKSİYON KOMİTE TOPLANTISI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 13/03/2020

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE ENFEKSİYON KOMİTE TOPLANTISI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde hasta odaklı bir hizmet sunmak bunların yanı sıra çalışan sağlığını da güvence altına almak amaçlı olarak tüm branşlarda değerlendirme toplantıları devam ediyor. Hastane Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında enfeksiyon komitesi toplandı. Düzenlenen enfeksiyon kontrol komitesi toplantısında; yataklı tedavi kurumlarında sağlık hizmetleri ile ilişkili olarak gelişen enfeksiyon hastalıklarını önlemek ve kontrol altına almak, konu ile ilgili sorunları tespit etmek, çözümüne yönelik faaliyetleri düzenleyip yürütmek amaçlı yapılması gerekenler görüşülerek karara bağlandı.