DÜNYA KANSERLE MÜCADELE GÜNÜNDE BİLGİLENDİRME STANDI AÇILDI

Güncelleme Tarihi: 06/02/2020

DÜNYA KANSERLE MÜCADELE GÜNÜNDE BİLGİLENDİRME STANDI AÇILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde 4 Şubat Dünya Kanserle Mücadele Gününde kanser bilgilendirme standı açıldı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından “4 Şubat Dünya Kanserle Mücadele” günü sebebiyle kanserden korunma yolları ve erken teşhisle ilgili bilgilendirme standı açıldı. Açılan stantta hastaneye gelen vatandaşlar kanserden korunma yöntemleri ve tedavileri hakkında bilgilendirildi. Ayrıca vatandaşlara açılan stantta organ bağışı hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.

4 Şubat Dünya Kanserle Mücadele gününde farkındalık günlerini içermesi dolayısıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi olarak etkinlikler yaptıklarını belirten Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, "Hastanemizde açtığımız stantla bilgilendirmeler yapıyoruz. Tüm hastalarımıza kanser olmadan kanseri yenmeyi çok basit yöntemlerle öğretmiş oluyoruz" dedi.