YENİ YILIN İLK GEBE OKULU EĞİTİMLERİNE HIZ KESMEDEN BAŞLANDI

Güncelleme Tarihi: 21/01/2020

YENİ YILIN İLK GEBE OKULU EĞİTİMLERİNE HIZ KESMEDEN BAŞLANDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Gebe Okulu, eğitim programı hız kesmeden yeni yılda da verilmeye başlandı. Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller, mutlu aileler yetiştirmek amacıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bünyesinde açılan Gebe Okulu’ndaki eğitimlere katılan anne adaylarına eğitim sonunda belge veriliyor.

Gebe okulu eğitimcileri tarafından egzersizler yaptırılarak anne adaylarının doğuma hazırlanmalarına da yardımcı olunan okulda ayrıca doğuma hazırlık, uygulamalı yeni doğan bebek bakımı, emzirme teknikleri, lohusalık, gebelik sonrası beslenme gibi bir anne adayının ihtiyaç duyduğu her konu, Gebe Okulu’nun dersleri arasında yer alıyor.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Eğitim almak isteyen gebelerimiz kadın hastalıkları ve doğum servisinden gebe okulumuza kayıt yaptırabilirler. Anne adaylarını, anne-bebek sağlığı açısından daha kaliteli, verimli, etkin ve güvenli sağlık hizmeti için Gebe Okulu’na davet ediyoruz. " diye konuştu.