NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE DÖNER SERMAYE KOMİSYON SEÇİMİ YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 10/01/2020

NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE DÖNER SERMAYE KOMİSYON SEÇİMİ YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde döner sermaye komisyonu seçimi yapıldı.

12.05.2006 tarih ve 26166 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Kurum ve Kuruluşlarında Görevli personele döner sermaye Gelirlerinden Ek ödeme yapılmasına dair yönetmelik' in 6’ncı maddesi gereği Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Döner Sermaye Komisyonu Temsilci seçimi, Hastane Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Sertan Acar’ın kontrolü ve denetimiyle hastane yemekhanesinde yapıldı. Döner Sermaye Komisyon seçimlerine aday olan ve seçim sonucunda Döner sermaye komisyonlarına seçilecek kurum çalışanları İl Sağlık Müdürlüğünde ve Hastanelerde her ayın ilk haftasında toplanacak Döner Sermaye toplantılarında kurumun bir önceki ay içerisinde gelir, gider bilançolarının ve bir aylık çalışma sonucu kurumun ne kadar kar elde ettiğinin ve elde edilen karın yüzde kaçının personele dağıtılması hakkında karar verecek heyette yer alacaklar.

Hastane Başhekimi Op Dr. Yüksel Pehlevan; “gün içerisinde belirlenen yeni komisyon üyelerine görevlerinde başarılar dilerim,” dedi.