ACİL SERVİS HEKİMLERİNE YÖNELİK NÖROLOJİK HASTALIKLAR İLE İLGİLİ VAKA SUNUMU YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 17/12/2019

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Acil servise yeni başlayan hekimlere “Nörolojik acil hastalıklarda yaklaşım, muayene, örnek vaka sunumu ve konsültasyon notları” hakkında uyum eğitimi verildi.

Nöroloji Uzmanı Uz. Dr. Şule Umut Aydemir tarafında Acil servise başvuran Nörolojik hastalara acil yaklaşım, muayene, örnek vaka sunumu, konsültasyon ve hastaneye yatış konularında bilgiler paylaşıldı. Acil servise başvuran Nörolojik hastalarda; “Yasal sorumluluk, Anamnez, MSS İskemi, Epilepsi, İskemik Kanamalar,...” gibi şikayetlerde hekimlerin tanı ve tedavi süreçlerinde izleyecekleri yollar hakkında bilgi verildi. Karşılaşabilecekleri sorunlar paylaşılarak çözüm önerileri aktarıldı. Yapılan toplantı ile ilgili olarak Hastane Başhekimi Op.Dr. Yüksel  Pehlevan ; Acilde çalışan pratisyen hekimlere yönelik, Uzman hekimlerimiz tarafından yapılan bilgilendirme ve uyum toplantıları için çok teşekkür ettiğini ve karşılaşacakları her türlü sorunun çözümünde yardıma hazır olduklarını, belirtti.