GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE İL KOORDİNASYON DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 04/12/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE İL KOORDİNASYON DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Sağlık Bakanlığı Proje Yönetim ve Destek Birimince, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerinin illerinde faaliyet gösteren sağlık tesislerinin izlenmesi ve değerlendirilmesi için iletişim temelli, proaktif bir metodoloji sunmak ve iyileştirme fırsatlarını yerinde değerlendirebilmek üzere oluşturulan, İl Koordinasyon İzleme Değerlendirme Sistemi programı kapsamında, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney başkanlığında Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde değerlendirme ziyareti gerçekleştirildi.

Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Onursal Varlıklı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mürsel Durmaz, Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane yönetiminin eşlik ettiği ziyarette hastane yöneticileri ve hastalar ile odak görüşmeler gerçekleştirilerek düzeltici önleyici faaliyet gerektiren konular ile ilgili çalışmalar planlandı. Aynı zamanda ziyaret sırasında örnek uygulamalarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.