HALIDERE TRSM DANIŞANLARI ENGELSİZ BAKIŞ PANELİNDE

Güncelleme Tarihi: 04/12/2019

HALIDERE TRSM DANIŞANLARI ENGELSİZ BAKIŞ PANELİNDE

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde sosyal ve kültürel faaliyetler devam ediyor. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği olarak Halıdere Toplum ve Ruh Sağlığı Danışanları ve personeli Süleyman Demirel Kültür merkezinde düzenlenen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Cemil Meriç engelsiz yaşam merkezinin düzenlediği “Engelsiz Bakış” panelini izlediler. Panelde farklı engel gruplarının yaşam hikâyeleri dinlendi, gösteriler izlendi, danışanlar keyifli ve motive edici zaman geçirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’da katılım sağladı ve yaptığı etkili konuşmayla tüm engelli gruplarını motive ederek devlet olarak onlara destek olduklarını ve olacaklarını belirtti.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “danışanlarımızın sosyo-kültürel gelişimine katkı sağlayacak etkinliklerimiz devam edecektir,” dedi.