BAŞHEKİM PEHLEVAN UZMAN DOKTORLARLA YAPTIĞI TOPLANTILARA DEVAM EDİYOR

Güncelleme Tarihi: 15/11/2019

BAŞHEKİM PEHLEVAN UZMAN DOKTORLARLA YAPTIĞI TOPLANTILARA DEVAM EDİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Genel cerrahi, Ortopedi, Kulak Burun Boğaz ve Anestezi uzman doktorlarıyla toplantı yaptı. Toplantıda; hasta ve çalışan memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için poliklinik, acil klinik ve yataklı servis işleyişleri değerlendirmesi yapıldı. Ayrıca yaklaşan kış mevsiminde artacak hasta yoğunluğunda en iyi ve en hızlı sağlık hizmetini vermek için yapılması gerekenler görüşüldü.

Hastane Başhekimlik makamında gerçekleşen görüşmede; Başhekim Pehlevan daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla gereken tüm özveriyi göstereceklerini dile getirdi.