GÖLCÜK MÜFTÜSÜ “MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI” NEDENİYLE HASTANEDE YATAN HASTALARI ZİYARET ETTİ

Güncelleme Tarihi: 15/11/2019

Gölcük Müftülüğü Mevlid-i Nebi haftası etkinlikleri kapsamında Gölcük Necati çelik Devlet Hastanesinde yatan hastaları ziyaret etti ve yeni doğan bebeklere de ezan okudu.

Gölcük İlçe Müftüsü İlyas Öztel, Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve müftülük personeli ile birlikte hastaları ziyaret ettiler.

HASTALARA ŞİFA DİLEDİLER;

Ziyaretleri sırasında hastanede yatan hastaların “Mevlid-i Nebi Haftalarını” kutlarken gül dağıtıp Peygamber efendimizin (SAV) hayat kitabını hediye ettiler.

BEBEKLERE EZAN OKUDU ALTIN HEDİYE ETTİ

Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesinde Kadın Doğum Servisinde dünyaya gelen bebeklere Gölcük Müftüsü İlyas Öztel bebeklerin kulaklarına ezan okuyup, altın hediye etti. Ayrıca serviste bulunan ailelerin Mevlid-i Nebi haftalarını kutlayıp gül ve peygamber efendinin hayatı adlı kitap hediye edildi.