ANITPARKTA ORGAN BAĞIŞ STANTI KURULDU

Güncelleme Tarihi: 11/11/2019

ANITPARKTA ORGAN BAĞIŞ STANTI KURULDU

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından, 3-9 Kasım “Organ ve Doku Bağışı Haftası” etkinliği kapsamında Gölcük Anıt Parkta stant kuruldu,  vatandaşlar bilgilendirildi.
Organ ve Doku Bağışı farkındalığını arttırmak ve bu konuya dikkat çekmek amacıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Anıt Parkta Organ Bağış Birimi Sorumlusu Gülay Karataş, Nesrin Güçlü, Hanife Geyik ve Neslihan Eren tarafından kurulan stantta vatandaşlardan bağış yapmak isteyenlerin bağışları kabul edildi, broşürler dağıtıldı ve bilgilendirme yapıldı.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan yaptığı açıklamada; “Ülkemizde organ bağışı bekleyen hasta sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Organ bağışının önemi hakkında toplumu bilinçlendirmeye devam ederek artan organ bağışı ihtiyacını karşılamak mümkün”, dedi.