GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ PERSONELLERİNE CPR EĞİTİMİ VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 08/11/2019

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ PERSONELLERİNE CPR EĞİTİMİ VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personellerine temel yaşam desteği-ileri yaşam desteği (CPR) eğitimi verildi.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Nezih Salgıncı tarafından verilen CPR Temel ve İleri Yaşam Desteği Eğitimi’nde çalışanlara CPR (Kardiyopulmoner Resusitasyon) nedir, hangi durumlarda yapılmaktadır, CPR’daki hızın önemi, CPR’a ne zaman başlanacağı, neler yapılacağı, temel yaşam desteği ve ileri yaşam desteği konuları anlatıldı. Hastane personeline verilen bu bilgiler ışığında yeni bilgilerin öğrenilmesi ve eski bilgilerin pekiştirilmesi hedeflenmektedir.

Eğitimi alan personeller verilen eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu eğitimin meslek hayatlarında her zaman işlerine yarayacak bilgiler olduğunu belirttiler.