KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ GÖLCÜK MESLEK YÜKSEKOKULUNDA ORGAN BAĞIŞ STANTI KURULDU

Güncelleme Tarihi: 07/11/2019

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ GÖLCÜK MESLEK YÜKSEKOKULUNDA ORGAN BAĞIŞ STANTI KURULDU

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından, 3-9 Kasım “Organ ve Doku Bağışı Haftası” etkinliği kapsamında Kocaeli Üniversitesi Gölcük meslek Yüksekokulunda stant kuruldu, burada bulunan  Öğrenci ve Öğretim görevlilerine bilgilendirme yapılıp broşür dağıtıldı.
Organ ve Doku Bağışı farkındalığını arttırmak ve bu konuya dikkat çekmek amacıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Kocaeli Üniversitesi Gölcük Meslek Yüksekokulunda Organ Bağış Birimi Sorumlusu Gülay Karataş, hemşireler Nesrin Güçlü ve Arzu Güler tarafından kurulan stantla vatandaşlardan bağış yapmak isteyenlerin bağışları kabul edildi, broşürler dağıtıldı ve bilgilendirme yapıldı.

Halkımız yoğun ilgi gösterdiği stand hafta boyunca değişik merkezlerde açılarak organ bağışı duyarlı vatandaşların kayıtlarını alacaktır.