GELENEKSEL BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI GRUP MAÇLARI DEVAM EDİYOR

Güncelleme Tarihi: 07/11/2019

GELENEKSEL BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI GRUP MAÇLARI DEVAM EDİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personelinin 3. geleneksel birimler arası futbol turnuvası ikinci gününde oynanan maçlarla devam ediyor.

Turnuvaya 6 takım ve 48 sporcu katılıyor. Birimler arası futbol turnuvasının 2. gününde  Radyasyon güvenliği – laboratuvar birimi arasında oynanan karşılaşmanın skoru 8-2 sona erdi. Turnuvanın dördüncü karşılaşması ise teknik atölye ve Temizlik birimi karşı karşıya geldi. Maçın sonucu teknik atölyenin 6-1 galibiyetiyle bitti.  Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmalarda her birim birincilik için büyük mücadeleler veriyor. Grup aşamaları cuma günü oynanacak 2 karşılaşma ile tamamlanacak, tüm personel davetlidir.