GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ BİRİM SORUMLULARIYLA TOPLANTI

Güncelleme Tarihi: 07/11/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ BİRİM SORUMLULARIYLA TOPLANTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Sağlık Bakıma bağlı birim sorumlularıyla hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş, İdari Mali İşler Müdür yardımcısı Uğur Ertan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Filiz Karaosmanoğlu ve birim sorumluları katılım gösterdi. Gerçekleşen toplantıda, hastanede görev yapan birim sorumlusu hemşirelerin istek ve düşünceleri dinlenip not edildi. Ayrıca klinik ve birimlerin temizlik planlamasıyla ilgili çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Birim sorumlusu hemşireler yapılan toplantıların hastane içi verimliliği arttıracağını ifade edip, Hastane Yönetimine teşekkürlerini iletti.