GÖLCÜK NECATİ ÇELİK YOĞUN BAKIM TESCİL DENETİMİ YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 06/11/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK YOĞUN BAKIM TESCİL DENETİMİ YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yoğun bakım Servisinin tescili İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapıldı. Anestezi ve Reanimasyaon Uzmanı Uz. Dr. Abdülkadir Oruç, Enfeksiyon hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Yıldız Ulu, İl Sağlık Müdürlüğü İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanlığından Dr. Fahrettin Zafer Güneyin ve Sağlık Memuru Erkan Çakmak’ın katılımıyla yapılan değerlendirme oldukça başarılı geçti. Değerlendirme ziyaretinde özellikli hizmetlerin tescil kriterleri doğrultusunda olması gereken asgari standartlara uygunluğu incelendi. Oldukça başarılı geçen değerlendirme sonrasında düzenlemeler konusunda görüş alış verişinde bulunuldu..