KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ FORD OTOSAN MESLEK YÜKSEKOKULUNDA ORGAN BAĞIŞ STANTI KURULDU

Güncelleme Tarihi: 05/11/2019

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından, 3-9 Kasım “Organ ve Doku Bağışı Haftası” etkinliği kapsamında Kocaeli Üniversitesi Ford Otosan Gölcük İhsaniye Otomotiv meslek Yüksekokulunda stant kuruldu, burada bulunan  Öğrenci ve Öğretim görevlilerine bilgilendirme yapılıp broşür dağıtıldı.
Organ ve Doku Bağışı farkındalığını arttırmak ve bu konuya dikkat çekmek amacıyla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Kocaeli Üniversitesi Ford Otosan Gölcük İhsaniye Otomotiv Meslek Yüksekoklunda Organ Bağış Birimi Sorumlusu Gülay Karataş, hemşireler Medine Beşiracı Yiğit ve Halide Yel tarafından kurulan stantla vatandaşlardan bağış yapmak isteyenlerin bağışları kabul edildi, broşürler dağıtıldı ve bilgilendirme yapıldı.

Halkımız yoğun ilgi gösterdiği stand hafta boyunca değişik merkezlerde açılarak organ bağışı duyarlı vatandaşların kayıtlarını alacaktır.