3.GELENEKSEL BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Güncelleme Tarihi: 05/11/2019

3.GELENEKSEL BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personelinin 3. geleneksel birimler arası futbol turnuvası başladı. Halı sahada 6 takım ve 48 sporcu mücadele edecek.

Turnuvaya 6 takım ve 48 sporcu katılıyor. Birimler arası futbol turnuvası  Hastane Yönetimi – laboratuvar birimi arasında oynanan açılış maçıyla başladı. Hastane Yönetimi – laboratuvar birimi karşılaşmasıyla başlayan turnuvanın ilk skoru 3-3 beraberlikle sona erdi. Turnuvanın diğer maçında ise temizlik birimi ve teknik atölye karşı karşıya geldi. Maçın sonucu teknik atölyenin 6-1 galibiyetiyle bitti.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; personelin moral, motivasyon, aidiyet duygusu, ekip ruhunun yanında sağlıklı birey olma yönünde bu müsabakaların önemli olduğunu belirterek tüm sporcu ve ekiplere başarılar diledi.