GÖLCÜK’TE KALİTE GÖSTERGELERİ TOPLANTISI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 28/10/2019

GÖLCÜK’TE KALİTE GÖSTERGELERİ TOPLANTISI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Sağlıkta Hizmet Kalite standartları kapsamında 2019 yılının Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarının takip edilen 3 aylık analiz sonuçları değerlendirildi. Kalite direktörü Zeynep Alptekin Yıldız tarafından hastane başhekim yardımcısı Op. Dr. Korkmaz Burç ve tüm bölüm kalite sorumlularıyla toplantı yapıldı. Bölüm bazında gösterge hedefleri sorumlularıyla tartışılıp, analiz sonuçları değerlendirilerek hizmetlerin daha verimli ve kaliteli bir şekilde verilmesi hakkında planlamalar yapıldı. Ayrıca genel işleyiş ve işleyişte karşılaşılan aksaklıklar konusunda istişare toplantısı yaptı. Kurumda takip edilecek göstergelerin de belirlendiği toplantı da birçok konuda verimli değerlendirmeler yapıldı.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “tüm hastane çalışanlarına ve birim sorumlularına gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür ediyorum,” dedi.