GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ ÖĞRENCİLERİ BİLİNÇLENDİRİYOR

Güncelleme Tarihi: 25/10/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ ÖĞRENCİLERİ BİLİNÇLENDİRİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Başiskele Kız Anadolu İmam hatip lisesinde bulunan11 ve 12. sınıf öğrencileri ile öğretmenlerine “Kanser nedir? Korunma Yolları, Risk faktörleri, Kanserde Farkındalık, Kadınlarda en sık görülen kanserler, Meme kanseri belirti bulgular ve Kendi kendine meme muayenesi” hakkında eğitim verildi. Başiskele Kız Anadolu İmam hatip lisesinin konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik bölümü öğretim görevlisi Dr. Sena Dilek Aksoy ile hastane Kanser Kayıt Hemşiresi Gülay Karataş tarafından öğrencilere bilgi verildi. Okul müdürleri ve öğretmenlerinin de teşvikiyle tertip edilen eğitime katılan gençler, sağlıklı bir toplum için sağlıklı bir birey olmanın temel unsurlarını da öğrendiler. Eğitimden öğrenci ve öğretmenler memnun kalarak Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine teşekkürlerini ilettiler.