GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNİN DİYALİZ ÜNİTESİ DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 23/10/2019

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİNİN DİYALİZ ÜNİTESİ DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Diyaliz Kliniğinin, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 6 aylık tıbbi ve teknik değerlendirmesi yapıldı. Nefroloji Uzmanı Uz. Dr. Kemal Mağden, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Ekrem Çelik, Kamu/Özel Sağlık Hizmetleri Birimi uzmanı Dr. Zafer Güneyin ve Ayla Bölükbaşoğlu’nun katılımıyla yapılan değerlendirme oldukça başarılı geçti. Değerlendirme ziyaretinde özellikli hizmetlerin tescil kriterleri doğrultusunda olması gereken standartlara uygunluğu incelendi. Oldukça başarılı geçen değerlendirme sonrasında fikir alışverişinde bulunuldu.