ACİL SERVİS HEKİMLERİNE YÖNELİK KARDİYOLOJİ UYUM EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Güncelleme Tarihi: 23/10/2019

ACİL SERVİS HEKİMLERİNE YÖNELİK KARDİYOLOJİ UYUM EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Acil Servise yeni başlayan hekimlere kardiyolojik aciller ve muayene konusunda uyum eğitimi verildi.

Kardiyoloji Uzmanı Uz. Dr. Aykut Tantan tarafında Acil Servise başvuran bu hastalara acil yaklaşım, muayene, EKG’nin yorumlanması, konsültasyon ve hastaneye yatış konularında bilgiler paylaşıldı. Kardiyoloji hastalarına yaklaşım konularında uyum eğitimi verildi. Karşılaşabilecekleri sorunlar paylaşılarak çözüm önerileri aktarıldı. Yapılan toplantı ile ilgili olarak Hastane Başhekimi Op.Dr.Yüksel  Pehlevan “Bu şekilde yapılan eğitimlerde bilgilerin tazelenmesi yanında, güncel yaklaşımlar acil hekimlerimize aktarılarak acil kardiyolojik hastalara hızlı, etkin müdahaleyle, tanı, tedavi uygulanmasıyla ve hasta memnuniyetini arttırmak hedeflenmektedir,  ”dedi.