ACİL SERVİSDE HEKİMLERİNE YÖNELİK EĞİTİM DÜZENLENDİ

Güncelleme Tarihi: 16/10/2019

ACİL SERVİSDE HEKİMLERİNE YÖNELİK EĞİTİM DÜZENLENDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Acil Servise yeni başlayan hekimlere ortopedik aciller ve muayene konusunda eğitim verildi. Toplantıda; ayrıca konsültasyon işlemleri ile konsültasyon sonrası yatış işlemlerinin nasıl yapılması gerektiği değerlendirildi.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Engin İlker Çiçek tarafında Acil Servise başvuran bu hastalara acil yaklaşım, görüntüleme, atel, konsültasyon ve hastaneye yatış konularında bilgiler paylaşıldı. Ortopedi hastalarına yaklaşım konularında eğitim verildi. Karşılaşabilecekleri sorunlar paylaşılarak çözüm önerileri aktarıldı. Yapılan toplantı ile ilgili olarak Hastane Başhekimi Op.Dr.Yüksel  Pehlevan “Bu şekilde yapılan eğitimlerde bilgilerin tazelenmesi yanında, güncel yaklaşımlar acil hekimlerimize aktarılarak acil ortopedik hastalara hızlı, etkin müdahaleyle, tanı, tedavi uygulanmasıyla ve hasta memnuniyetini arttırmak hedeflenmektedir,  ”dedi. Ayrıca bu eğitimlerin ortopedinin dışında; genel cerrahi, çocuk hastalıkları, iç hastalıkları, kardiyoloji ve göğüs hastalıkları branşlarıyla devam edeceğini ifade etti.