GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE AKSAKLIKLAR YERİNDE TESPİT EDİLDİ

Güncelleme Tarihi: 11/10/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE AKSAKLIKLAR YERİNDE TESPİT EDİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın başkanlığında bina değerlendirmesi yapıldı.  Yönetim ekibi ve birim sorumlularının katıldığı bina turunda, bütün hastane birimleri yerinde incelenirken, yapılan değerlendirmeler sonucunda tespit edilen eksikler için iyileştirme faaliyetleri başlatıldı. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi idarecileri tüm alanlarını dolaşıp, görüş ve önerileri dikkate alarak bina turunu tamamladı.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan bina turları ile yerinde ziyaretlerin aksaklıkların giderilmesi adına önemli olduğunun altını çizerek tüm çalışanlara teşekkür etti.