DÂHİLİYE SERVİSİ YENİLEME ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Güncelleme Tarihi: 26/09/2019

DÂHİLİYE SERVİSİYENİLEME ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde A Blok (Eski Bina) 2. Katta hizmet veren Dâhiliye servisi yenileme ve dekorasyon çalışmaları tamamlanarak modern bir görünüme kavuştu. Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi hastalarına ve personeline konforlu bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla yapılan tadilattan sonra dâhiliye servisi hastaların hizmetine sunuldu.  Servis 14 yatak ile yeni görünümüne kavuşarak hastaların memnuniyetlerini en yukarı seviyeye çıkarmak için yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; “Hastalarımızın en iyi şartlarda hizmet almasını sağlarken, çalışanlarımızın da konforlu bir ortamda hizmet vermesini sağlamak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda var gücüyle çalışan personelimize teşekkür eder, hastalarımıza acil şifalar diliyorum”, dedi.