GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ UZMAN DOKTORLARA TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

Güncelleme Tarihi: 26/09/2019

GÖLCÜK DEVLET HASTANESİ UZMAN DOKTORLARA TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde uzman doktorlara hastalardan gelen teşekkür bildirimleri ve hastane idaresinin değerlendirmeleri sonucu hekimlere teşekkür belgeleri verildi. Bu değerlendirmede başarılı uzman doktorlara Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında yapılan toplantıda teşekkür belgeleri takdim edildi. Başhekim Pehlevan yaptığı konuşmada hekimlerimizin bu özverili çalışmasından dolayı gurur duyuyoruz, hastalarımızdan ve yakınlarından gelen bu olumlu geri bildirim bizleri ve çalışanlarımızı motive etmiştir. Bundan sonraki değerlendirmelerde her ay düzenli olarak başarılı doktorların ödüllendirileceğini”, söyledi.