HASTANE PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 25/09/2019

HASTANE PERSONELİNE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Personeline Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Nesrin Özmen’in sunumuyla İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi verildi.

Eğitimde katılımcılara, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar, çalışma mevzuatı ile ilgili bilgiler, işyeri temizliği ve düzeni, kimyasal, fiziksel ve ergonomik risk etmenleri, elle kaldırma ve taşıma, iş ekipmanlarının güvenli kullanımı, güvenlik ve sağlık işaretleri, iş yerlerinde karşılaşılan tehlikeler ve iş güvenliği konularını anlatıldı. Ayrıca sahada çalışma sırasında yapılan yanlışlar, uyulması gereken kurallar ve kullanılan malzemelerdeki uyarı işaretlerinin ne anlama geldiği görsel ve uygulamalı sunum ile anlatıldı.