BAŞHEKİM PEHLEVAN TEKNİK EKİPLE TOPLANTI YAPTI

Güncelleme Tarihi: 18/09/2019

BAŞHEKİM PEHLEVAN TEKNİK EKİPLE TOPLANTI YAPTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve hastane idaresi meslek grubu toplantılarına; hastane de görev yapan teknik ekip personeliyle ile devam etti.

Toplantıda; Hastalara daha iyi hizmet verilmesi için yapılan düzenlenmeler konusunda karşılıklı görüş ve önerilerde bulunulmuştur. Teknik ekibe yaptıkları çalışmalarda gösterdikleri yoğun çalışma temposu için teşekkür edildi.

Başhekimlikte gerçekleşen görüşmede; Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla özveriyle çalışan teknik ekibe çalışmalarında dolayı teşekkür ederi dedi.