2019 YILI VERİMLİLİK İZLEME VE DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Güncelleme Tarihi: 18/09/2019

2019 YILI VERİMLİLİK İZLEME VE DEĞERLENDİRME KRİTERLERİ DEĞERLENDİRİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, İl Performans ve Kalite Verimlilik Birimi tarafından yapılan “2019 Yılı Verimlilik İzleme ve Değerlendirme Kriterleri”  toplantısı yapıldı. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın başkanlığında yapılan toplantıya hastane yönetimi ve ilgili birim sorumluları katıldı.

Kalite ve Verimlilik Birim çalışanı Hakan Aydın’ın hazırlayıp sunduğu toplantıda; hastane izleme ve değerlendirme ekibi tarafından her birimin işleyişinde temel kritik olarak belirlenen izleme ve değerlendirme kriterlerine ait ocak-haziran aylarının verileri değerlendirildi. Hastanenin tüm birimlerinin işleyişi hakkında genel bir durum tespiti yapıldı. Hastanenin iyi yönleri ve iyileştirilebilecek alanlarına ilişkin faaliyetler planlandı.

Toplantıda konuşan Başhekim Op. Dr. Pehlevan; “Hastalarımıza daha iyi ve nitelikli hizmet verilmesi için gerekli iyileştirmelerin başlatıldığını ve takibinin yapıldığını,” belirtti.