GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ BİRİM SORUMLULARIYLA TOPLANTI

Güncelleme Tarihi: 13/09/2019

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİ BİRİM SORUMLULARIYLA TOPLANTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi birim sorumlu personeliyle Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan Başkanlığında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hediye Yurttaş ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı çalışan birim sorumluları katılım gösterdi. Gerçekleşen toplantıda, hastanede görev yapan birim sorumlusu hemşirelerin istek ve düşünceleri dinlenip not edildi. Birim sorumlusu hemşireler yapılan toplantıların hastane içi verimliliği arttıracağını ifade edip, Hastane Yönetimine teşekkürlerini iletti. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan verimli çalışmalarında dolayı çalışanlara teşekkürlerini iletti.

WhatsApp Image 2019-09-11 at 16.42.04(1).jpeg
WhatsApp Image 2019-09-11 at 16.42.06.jpeg