TAŞINIR KAYIT YETKİLİ PERSONELİNE EĞİTİM VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 10/09/2019

TAŞINIR KAYIT YETKİLİ PERSONELİNE EĞİTİM VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde çalışan “Taşınır Kayıt Yetkili Personeline” bilgileri güncellemek, sistemde yapılan yeniliklerin takibi ve depo yönetimini etkin kullanmak amacıyla İdari mali İşler Müdür Yardımcısı Şenol Yıldız tarafından hizmet içi eğitim verildi.

Taşınır Kayıt personeline; “Genel Mevzuat, Malzeme Kaynakları Yönetim Sistemi Ekranları ve Taşınır Muhasebesi Eğitimi konuları anlatıldı. Gerçekleşen eğitimle güncel mevzuatın öğrenilmesi, mkys (malzeme kaynakları yönetim sistemi) de yapılması gereken iş ve işlemler, taşınırların muhasebeleştirilmesi” konularında eğitim verildi.Bilgilerin güncel tutulması için görsel sunumlar ve karşılıklı fikir paylaşımı ile yapılan eğitim personeller tarafından olumlu karşılandı.