BAŞHEKİM UZMAN DOKTORLARLA TOPLANTI YAPTI

Güncelleme Tarihi: 06/09/2019

BAŞHEKİM UZMAN DOKTORLARLA TOPLANTI YAPTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Başhekim Yardımcılarıyla ve dahili branş Uzman Hekimlerle toplantı yaptı. Toplantıda; hasta ve çalışan memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için poliklinik, acil klinik ve yataklı servis işleyişleri değerlendirmesi yapıldı. Ayrıca yaklaşan kış mevsiminde artacak hasta yoğunluğunda en iyi ve en hızlı sağlık hizmetini vermek için yapılması gerekenler görüşüldü.

Hastane Başhekimlik makamında gerçekleşen görüşmede; Başhekim Pehlevan bundan sonra bu tür toplantıların devam edeceğini ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla gereken tüm özveriyi göstereceklerini dile getirdi.