İDARİ MALİ İŞLER GENEL İŞLEYİŞ TOPLANTISI YAPTI

Güncelleme Tarihi: 29/08/2019

İDARİ MALİ İŞLER GENEL İŞLEYİŞ TOPLANTISI YAPTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Şenol Yıldız İdari Mali İşler Müdürlüğüne bağlı çalışan birimlerle genel işleyiş ve karşılaşılan sorunlar hakkında toplantı yaptı. Toplantıya İdari Mali İşler Müdür yardımcısı Uğur Erten, Birim Sorumluları ve çalışanları katıldı. Toplantıda; genel işleyiş, yapılan yenilikler ve yapılması gereken çalışmalar görüşüldü. Toplantı sonucunda hastanenin kalite ve verimlilik standartlarını daha da arttırmak için gerekli planlamalar yapıldı.