YENİ HASTANE VE PREFABRİK İNŞAATINDA İNCELEMELER YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 27/08/2019

YENİ HASTANE VE PREFABRİK İNŞAATINDA İNCELEMELER YAPILDI

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Faruk Demirhan, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri İlaç ve Tıbbi Cihazlar Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı,  Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Medişoğlu’ undan oluşan ekip Değirmendere’de yeni yerleşim alanında yapımı devam eden 250 yataklı Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yeni bina inşaatında ve İhsaniye de yapımına başlanan prefabrik inşaatında incelemelerde bulundular.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmet Başkanları, Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve Gölcük İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Medişoğlu’undan oluşan ekip; hastane inşaat alanında da inşaatın seviyesi ve çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi alarak fikir alışverişinde bulunuldu. Daha sonra İhsaniye de şuan ki hastanenin arkasında yapımına başlanan hastane prefabrik inşaat alanını gezip, çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkilisinden bilgi alındı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney; 250 yataklı Gölcük Necati Çelik Devlet hastanenin yeni binası ve prefabrik inşaatının tamamlanmasıyla Gölcük ve etrafında bulunan yerleşim alanlarının sağlık problemleri büyük ölçüde çözümlenecektir, dedi.