MİLLETVEKİLİ ÇAKIR’DAN GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNE ZİYARETİ

Güncelleme Tarihi: 23/08/2019

MİLLETVEKİLİ ÇAKIR’DAN GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNE ZİYARETİ

Kocaeli AK Parti Milletvekili Sami Çakır ile Gölcük AK Parti İlçe Yönetimi Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Kocaeli AK Parti Milletvekili Sami Çakır, Gölcük ziyaretleri kapsamında Gölcük AK Parti İlçe Yönetimi ile birlikte Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde servislerde yatan ve tedavileri devam eden hastaları, hasta yakınlarını ve hastane personelini ziyaret etti.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ndeki servisleri gezen Milletvekili Çakır tedavileri süren hastalara ‘geçmiş olsun ‘ dileklerini ileterek sıkıntılarını dinledi. Hastalarla bir süre sohbet eden ve tedavi süreçleri hakkında bilgi alan Milletvekili Çakır, tüm hastalara acil şifalar diledi.

Ziyaretlerde hasta yakınları ile de görüşen Milletvekili Çakır hastane Başhekim Yardımcıları, Hastane idaresi ve çalışanlarıyla da görüşerek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Hastane Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Korkmaz Burç; teşekkür ederek, ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirtti ve çalışmalarında başarılar, diledi.