HASTANE BAŞHEKİMİ BÖLÜM SORUMLULARI İLE TOPLANTI YAPTI

Güncelleme Tarihi: 09/08/2019

HASTANE BAŞHEKİMİ BÖLÜM SORUMLULARI İLE TOPLANTI YAPTI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde çalışan Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumluları ile Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan toplantı yaptı. Başhekim Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın yönettiği toplantıda birimlerde karşılaşılan sorunlar ve çözümleri ile ilgili konular gözden geçirildi. Kurban Bayramında sağlık hizmetinin aksatılmadan yürütülmesi için alınması gereken tedbirler görüşüldü. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantıda hastane yönetimi verimli çalışmalarından dolayı çalışanlara teşekkürlerini iletti.