HASTANEDE BEYAZ VE MAVİ KOD TATBİKATI GERÇEKLEŞTİ

Güncelleme Tarihi: 08/08/2019

HASTANEDE BEYAZ VE MAVİ KOD TATBİKATI GERÇEKLEŞTİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde “Renkli Kod Tatbikatları” gerçekleştirildi. Heyecanlı anlara sahne olan tatbikatlarda rol alan hastane çalışanları performansları ile tatbikatların daha gerçekçi olmasını sağladılar.

Acil Durum ve Afet Yönetim Birimi tarafından planlanan ve organize edilen  “Beyaz Kod(Şiddet, Taciz)” ve “Mavi Kod(Hayati Risk)”  tatbikatları Laboratuvar/ kan alma birimlerinin olduğu alanda gerçekleştirildi.

Her sene tekrarlanan tatbikatlarla hastane personellerinin acil durumlar karşısında hazır olması, hasta ve çalışan güvenliğini sağlamak hedeflenmektedir.