HALIDERE TRSM’DE ETKİNLİKLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Güncelleme Tarihi: 07/08/2019

HALIDERE TRSM’DE ETKİNLİKLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine bağlı hizmet veren Halıdere Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde sosyal ve kültürel faaliyetler devam ediyor. Halıdere Toplum ve Ruh Sağlığı Danışanları “Gez Gör Kocaeli Projesi” kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İş birliği ve Gez- Gör programıyla İzmit’in tarihi ve kültürel mekânlarını geziliyor. Gez-Gör ile Bağçeşme Namazgâh Şehitliği, Gazi Süleyman Paşa Camii (Orhan Camii), Canfeda Hatun Çeşmesi, Süleyman Paşa Hamamı, Akça Koca Camii, Sırrı Paşa Konağı, Kapanca Sokak, Kasr-ı Hümayün, Saat Kulesi, Atatürk Heykeli, Mevlevi Evi gibi sanat, tarih ve kültürel mekânlar gezildi. Geziye katılanlara ikramlar verildi. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; danışanlarımızın sosyo-kültürel gelişimine katkı sağlayacak etkinliklerimiz devam edecektir, dedi.