DOKTOR VE BİLGİ İŞLEM PERSONELİNE EĞİTİMİ VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 07/08/2019

DOKTOR VE BİLGİ İŞLEM PERSONELİNE EĞİTİMİ VERİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi personellerinin eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. Bunlara; “e-nabız” eğitimleri de dahil oldu. Hastane Sistem odası sorumlusu Bülent Ozan’ın hastane yemekhanesinde verdiği eğitimle e-nabız sisteminin nasıl kullanılacağı hakkında; doktorlar ve bilgi işlem personelleri bilgilendirildi. Verilen eğitimle doktor ve bilgi işlem personellerinin e-nabız sistemini aktif kullanımı hedeflenmektedir. Karşılıklı diyalog halinde geçen eğitim personelin memnuniyetiyle sonlandı.