GEBE OKULUNDA EĞİTİMLER TEMMUZ AYINDA DA DEVAM EDİYOR

Güncelleme Tarihi: 18/07/2019

GEBE OKULUNDA EĞİTİMLER TEMMUZ AYINDA DA DEVAM EDİYOR

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Gebe Okulu, eğitim programı hız kesmeden Temmuz ayında da devam ediyor.

Program dahilinde anne adaylarına; gebelik süreci, gebelikte karşılaşılan sorunlarla baş etme yolları, beslenme, doğum korkusu, plates, egzersiz, nefes teknikleri, doğumhane uygulamaları, hormonların doğuma etkisi, bebek bakımı, emzirme teknikleri ve anne sütünün faydaları ve lohusalık süreci konulu eğitimler veriliyor.

Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan; anne adaylarını en iyi şekilde doğum, doğum sonrasına hazırlamaya ve bilinçli anne olma konusunda eğitim vermeye gayret ediyoruz" diye konuştu.