HASTANE PERSONELİNE KKKA, HASTANE ENFEKSİYONLARI, İZOLASYON YÖNTEMLERİ VE EL HİJYENİ EĞİTİMLERİ VERİLDİ

Güncelleme Tarihi: 16/07/2019

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde görevli personele, hastane enfeksiyonları, izolasyon yöntemleri, el hijyeni ve KKKA(Kırım Kongo Kanamalı Ateşi) hastalıkları konularında,  Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uz. Dr. Selma Çakır  tarafından eğitim verildi.

Eğitim sonunda Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Uz. Dr. Selma Çakır katılımlarından dolayı personellere teşekkürlerini iletti.

WhatsApp Image 2019-07-16 at 14.36.41(11).jpeg
WhatsApp Image 2019-07-16 at 14.36.41(14).jpeg