ACİL SERVİSDE KONSÜLTASYONLARA YÖNELİK TOPLANTI YAPILDI

Güncelleme Tarihi: 03/07/2019

ACİL SERVİSDE KONSÜLTASYONLARA YÖNELİK TOPLANTI YAPILDI

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde Acil Servis hekimlerine ortopedik aciller ve muayene konusunda eğitim verildi. Toplantıda; ayrıca konsültasyon işlemleri ile konsültasyon sonrası yatış işlemlerinin nasıl yapılması gerektiği değerlendirildi.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Engin İlker Çiçek tarafında Acil Servise başvuran bu hastalara acil yaklaşım, görüntüleme, atel, konsültasyon ve hastaneye yatış konularında bilgiler paylaşıldı. Yapılan toplantı ile ilgili olarak Hastane Başhekimi Op.Dr.Yüksel  Pehlevan “Bu şekilde yapılan eğitimlerde bilgilerin tazelenmesi yanında, güncel yaklaşımlar acil hekimlerimize aktarılarak acil ortopedik hastalara hızlı, etkin müdahaleyle, tanı, tedavi uygulanmasıyla ve hasta memnuniyetini arttırmak hedeflenmektedir. ”dedi.